GIVEAWAY : LINK WITH ME

by - 1:27 PM


Bila tengok pic GA Sis Hawa ni, mesti Sis Hawa minat cerita Korea..hihihi previous GA pun sama jugak pic pakwe korea..hihihihi

Sis hawa nak buat 1 GA setiap bulan kalau berkesempatan..So jom kita support Sis Hawa tu merealisasikan hajatnya... Semua GA sis hawa yang Liez penah join semuanya senang je.. tak susah pun...


Just follow seperti dibawah:

1-  Buat entry "GIVEAWAY : LINK WITH ME"
2-  Masukkan banner yang diatas dalan entry korang
3-  Follow blog https://sishawa.blogspot.my/
4-  Follow blog http://rosbirumuda.blogspot.my/
5-  Like FB page Sis Hawa
6-   Then tinggalkan comment dekat entry Sis hawa tu... dah siapppppppp

Mudah kannnnn..... Yang bertuah akan dapat customised sidebar button ikut warna blog korang..

Penyertaan dari tarikh 4 March - 24 March 2017 dan pemennag akan diumumkan pada 26 March....

Mohon la Liez dapat kali nie.. if not merana la badannnnnnnnnnnnnnn... hihihihi

You May Also Like

7 comments

  1. elsa pun join jugak yay! goodluck :*

    singgah :) http://elsaalicious.blogspot.my/2017/03/my-boyfriends-girlfriends-bloglist.html

    ReplyDelete
  2. Hai, Uyul pun join jugak.. Goodluck!

    JOM KE BLOG UYUL >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  3. terima kasih sebab sudi join.. goodluck :D (happy dapat kenal awak dear)

    ReplyDelete
  4. jalan2 dari giveaway yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/giveaway-link-with-me.html

    - Mia Liana

    ReplyDelete