BLOG LIEZ BERWAJAH BARU ...YEAYYYYY

Blog Liez sebelum di make over... Liez suka jugak macam nie tapi
 nak bertukar pandangan mata nie pulak


Memandangkan Liez ni jenis yang tak pandai nak edit-edit blog so Liez ada jugak mencari if ada blogger yang boleh edit blog ni. Tak lama lepas tu, Liez tengok blog Umi Fuzy bertukar wajah atas hasil tangan Sis Hawa. So Liez pun bermessage la ngan Awa untuk edit blog Liez. Alhamdulillah senang sangat berurusan ngan Awa. Just Liez bagi apa yang Liez nak , if ada contoh lagi bagus kan. Semalam Awa kata dah siap. So bila Liez tengok dengan mata yang blink-blink lagi. Berbunga hati Liez seperti bunga tulip itewwwwww...nie tengok blog sendiri pun rasa hidung kembang kempis je...hahahaha

Awa follow apa yang Liez nak dan alhamdulillah memang kena dengan apa yang Liez nak. Bab tukar sikit-sikit bagi Liez standard la kan. Tapi memang mudah berurusan dengan Awa. Liez suka sangat..

Memang ada la kesukaran nak tukar wajah baru sebab ada certain thing yang nak kena godek-godek lebih sikit. Tapi the last result...WALLLAHHHHHHHHHH AWESOME !!!!!!! Bertambah pula dengan header bunga tulip bunga kegemaran Liez.

Thank Awa diatas hasil tangan yang superb nie.. In Sha Allah nanti klau ada apa-apa yang Liez tak faham Liez tanya Awa tauuu... Maklumla Liez ni buta blog sikit..hahahha... Best berborak dengan Awa rasa macam dah kenal lama tau... Semoga perkenalan kita berkekalan...

So korang yang nak edit blog ke, nak buat header ke boleh contact FB Sis Hawa
Korang boleh usha-usha blog Sis Hawa atau boleh tengok dekat http://rosbirumuda.blogspot.my/.. klau nak tahu lebih lanjut jenis pakej yang ditawarkan. Pasti korang puas hati dengan hasil tangan Sis Hawa...
So korang jangan malu-malu klau nak edit blog tau dengan Sis Hawa.. Lima bintang Liez bagi pada Awa.....

You May Also Like

18 comments

  1. Header tu cantik sangat lah Liez. Semoga bersemangat utk terus berblog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi thanks ana... mmg pandai sis hawa buatkan..

      Delete
  2. Replies
    1. kannnnn... Liez sendiri duk teringat je bila tak dapat nak layan blog..

      Delete
  3. Betul lah macam dah kenal lama sdgkan baru je start sembang dalam fb je kot. Anyway, awa happy dapat puaskan hati Liez. TQSM sudi juga servis dari Awa :D

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. thanks CCL.... sudi jenguk2 kitew... nnt liez dtg bertandang rumah CCL tau

      Delete
  5. Replies
    1. thanks Aria... pandai kan sis Hawa buat..

      Delete
  6. Replies
    1. tengok la siapa yang bukan kan...org yang expert..klau Liez yang buat memang serabut hodoh lagi ada la...thank Yien

      Delete
  7. Theme blog nie memang cantik dan ditambah pulak dengan kecantikan tulip.. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. fav bunga Liez tu kak Shikin... nmpk macam terserlahkan..hihihi
      thanks kak

      Delete
  8. Huwarghhhhhh cantiknya blogggg liez.

    Jom ke Blog Uyul Rosli >> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Uyul... nnt Liez singgah naaa

      Delete